DRINKS | DANCE | SOCIALIZE

Verjaardagsfeest

EEN VERJAARDAG VIEREN OP EEN SPECIALE MANIER? SAMEN MET RITMO ZAALVERHUUR WEET JE ZEKER DAT JOUW VERJAARDAG GEVIERD ZAL WORDEN OP EEN ONVERGETELIJKE WIJZE! EN BOVENDIEN BETAAL JE GEEN ZAALHUUR EN KRIJGEN JIJ EN JE GASTEN OOK NOG EENS KORTINGEN OP ALLE DRANKPRIJZEN!
RITMO ZAALVERHUUR IS GESCHIKT VOOR 25 tot 1000 PERSONEN EN MET HET MODERNE EN GEZELLIGE INTERIEUR BEN JE VERZEKERD VAN EEN SPETTEREND VERJAARDAGSFEEST!

EEN BESLOTEN FEEST, BORREL OF PARTIJ KAN OP ELKE DAG VAN DE WEEK. OOK WANNEER JE EEN LEUK CONCEPT HEBT IS RITMO ZAALVERHUUR DE AANGEWEZEN PARTNER.
IN GOED OVERLEG KUNNEN WE ALLES ZO INRICHTEN DAT HET PRECIES PAST IN HET CONCEPT.
ZO MAAKT RITMO ZAALVERHUUR GEBRUIK VAN DE NIEUWSTE TECHNOLOGIEEN EN KAN ALLES IN ELKE GEWENSTE STIJL WORDEN GEZET.

ALLES IS MOGELIJK BIJ RITMO ZAALVERHUUR, DUS NEEM SNEL CONTACT MET ONS OP VIA DE CONTACTPAGINA OF VIA ONDERSTAAND CONTACTFORMULIER!
OF HET NU GAAT OM EEN PRIVE BESLOTEN FEEST, EEN BORREL, BEDRIJFSFEEST, STUDENTENFEEST OF RECEPTIE, RITMO ZAALVERHUUR BEDIENT JE OP JE WENKEN WANNEER HET OM EEN FEEST GAAT. BIJ RITMO ZAALVERHUUR WORDT HET GEGARANDEERD EEN FEEST WAAROP JE LATER MET VEEL PLEZIER TERUGKIJKT! WIJ ZIJN VAN VELE MARKTEN THUIS, VAN EEN STIJLVOLLE RECEPTIE TOT AAN EEN KNALLEND FEEST! IN ELK VERZOEK ZIEN WIJ EEN UITDAGING EN ZORGEN ERVOOR DAT HET PRECIES BIJ JE WENSEN AANSLUIT. BIJ RITMO ZAALVERHUUR ZIJN ER GEEN GRENZEN AAN DE MOGELIJKHEDEN!

INDIEN GEWENST KUNNEN WIJ OOK DE CATERING (HAPJES) VERZORGEN.
VERDER KIJKEN IS DUS NIET NODIG, JE BENT AL BIJ DE PERFECTE LOCATIE!

* BIJ HET MAKEN VAN EEN RESERVERING BIJ RITMO ZAALVERHUUR GA JE
AUTOMATISCH AKKOORD MET ONZE VOORWAARDEN.


JE KAN MET BEHULP VAN ONDERSTAAND FORMULIER GELIJK MEER INFORMATIE OPVRAGEN.
WIJ NEMEN BINNEN 24 UUR CONTACT MET JE OP.

* Verificatie code: