DRINKS | DANCE | SOCIALIZE

Studentenvereniging

OP ZOEK NAAR EEN GESCHIKTE LOCATIE VOOR EEN EENMALIG FEEST, TERUGKEREND EVENEMENT OF EEN VASTE BORRELLOCATIE VOOR JE STUDENTENVERENIGING?
ZOEK DAN NIET VERDER WANT RITMO ZAALVERHUUR HEEFT DE LEUKSTE, MOOISTE EN MEEST VOORDELIGE LOCATIE! BIJ RITMO ZAALVERHUUR KAN JE TOT 1000+ PERSONEN, ECHTER IS RITMO OOK ZEER GESCHIKT VOOR KLEINERE AANTALLEN.
RITMO ZAALVERHUUR HEEFT LOCATIES VOOR 25 TOT 1000+ PERSONEN, BESCHIKT OVER RUIIMTEN MET BARREN, (AFGESLOTEN) GARDEROBES, DJ-MEUBELS EN DANSVLOEREN. VERDER IS ER OOK VOLDOENDE ZITGELEGENHEID.
BOVENDIEN BETAAL JE GEEN ZAALHUUR EN KRIJG JE OOK NOG EEN KORTING OP ALLE DRANKPRIJZEN!*
IS HET VOOR EEN TERUGKEREND IETS, DAN KAN ER UITERAARD IETS OP PAPIER GEZET WORDEN, ZIJN SPONSORMOGELIJKHEDEN BESPREEKBAAR EN MAKEN WE ER SAMEN EEN SUCCES VAN!

EEN BESLOTEN FEEST, BORREL OF PARTIJ KAN OP ELKE DAG VAN DE WEEK. OOK WANNEER JE EEN LEUK CONCEPT HEBT IS RITMO DE AANGEWEZEN LOCATIE.
IN GOED OVERLEG KUNNEN WE ALLES ZO INRICHTEN DAT HET PRECIES PAST IN HET CONCEPT.
ZO MAAKT RITMO ZAALVERHUUR GEBRUIK VAN DE NIEUWSTE TECHNOLOGIEEN EN KAN DE LOCATIE IN ELKE GEWENSTE STIJL WORDEN GEZET.

ALLES IS MOGELIJK BIJ RITMO ZAALVERHUUR, DUS NEEM SNEL CONTACT MET ONS OP VIA DE CONTACTPAGINA
OF VIA ONDERSTAAND CONTACTFORMULIER!
OF HET NU GAAT OM EEN PRIVE BESLOTEN FEEST, EEN BORREL, BEDRIJFSFEEST, STUDENTENFEEST OF RECEPTIE, RITMO ZAALVERHUUR BEDIENT JE OP JE WENKEN WANNEER HET OM EEN FEEST GAAT. BIJ RITMO ZAALVERHUUR WORDT HET GEGARANDEERD EEN FEEST WAAROP JE LATER MET VEEL PLEZIER TERUGKIJKT! WIJ ZIJN VAN VELE MARKTEN THUIS, VAN EEN STIJLVOLLE RECEPTIE TOT AAN EEN KNALLEND FEEST! IN ELK VERZOEK ZIEN WIJ EEN UITDAGING EN ZORGEN ERVOOR DAT HET PRECIES BIJ JE WENSEN AANSLUIT. BIJ RITMO ZAALVERHUUR ZIJN ER GEEN GRENZEN AAN DE MOGELIJKHEDEN!

INDIEN GEWENST KUNNEN WIJ OOK DE CATERING (HAPJES) VERZORGEN.
VERDER KIJKEN IS DUS NIET NODIG, JE BENT AL BIJ DE PERFECTE LOCATIE!

* BIJ HET MAKEN VAN EEN RESERVERING BIJ RITMO ZAALVERHUUR GA JE
AUTOMATISCH AKKOORD MET ONZE VOORWAARDEN.


JE KAN MET BEHULP VAN ONDERSTAAND FORMULIER GELIJK MEER INFORMATIE OPVRAGEN.
WIJ NEMEN BINNEN 24 UUR CONTACT MET JE OP.

* Verificatie code: